Usain Bolt ja Vuoden muotokuvaaja 2013

May 10, 2013    


Mitä yhteistä on Usain Boltilla ja Vuoden muotokuvaaja 2013 Antti Karppisella?

Samsung NX300 kamera

Usain Bolt on valittu Samsungin uutukaisen Samsung nx300 kameran kansainväliseksi kasvoksi. Vuoden Muotokuvaaja 2013 Antti tulee taas käyttämään kyseistä kameraa itsellään “kakkoskameran” ominaisuudessa.

Luvassa on jonkinsorttisia kuvausdemoja sisällä ja ulkona, kunhan päästään tutustumaan kameran ominaisuuksiin. Kamera lähtee myös ensi viikolla mukaan kuvausreissulle taltioimaan “making of” -kuvia kuvauskeikalta. Tällä kertaa reissu suuntautuu Lontooseen. Ihmetellään myöhemmin mitä siellä puuhasteltiinkaan.

Suuret kiitokset Kari Pällille Samsungilta, joka nappasi kiinni tilaisuuteen tehdä yhteistyötä kanssani! Tästä tulee vielä hyvä juttu!

_Antti

 


  /