Imagine Anything goes Istanbul

April 22, 2013    

passi

Keskiviikkona olisi tarkoitus lähteä pienelle 3pv kuvausmatkalle Istanbuliin. En lähde kuvaamaan Istanbulia, vaan kuvaan Istanbulissa. Tarkoitus on kuvata monenlaista kuvitus- ja mainoskuvaa asiakkaalleni noiden päivien aikana. En ole käynyt aikaisemmin Istanbulissa, mutta aika paljon tässä on joutunut perehtymään paikkoihin, että noiden päivien käyttö olisi mahdollisimman tehokasta. Kuvaus on osa yrityksen kansainvälistä launchia, johon IA:lla on ollut enemmänkin näpit pelissä uuden ilmeen ja kuvamaailman luonnissa. Tästä takulla kuuluu lisää!!

Liikenteeseen lähden seuraavanlaisella kalustolla:

Pääkamera:
Canon 5D Mk II

Linssit:
Canon TS-E 24mm f/3.5L
Canon TS-E 90mm f/2.8
Canon EF 200mm f/2.8L II USM
1.4x Extender

Eli primelinsseillä mennään, saadaan takulla hyvän näköistä jälkeä aikaan kun käännellään linssit mutkalle! Mukana läjä ND ja polarisaatiosuodattimia ja muuta hilpettä, jos tarttee valotella pidempiä valotuksia tai poistella sitten heijastuksia. Pitää yrittää varautua hieman erilaisiin olosuhteisiin.

Kakkoskamera:
Samsung NX20 + 30mm f2.0 pancake lens

Kakkoskameran, jolla kuvataan enemmänkin “making of” -materiaalia minun ja asiakkaani edustajan toimesta, sain näpsäkästi Samsungilta.  Tutustutaan kameran ominaisuuksiin ja katsellaan vähän mihin kamerasta on tuossa “kakkoskameran” ominaisuudessa. Bloggaan tästä enemmän kunhan reissulta palataan.

Eli näillä eväillä mennään, tykitellään pari päivää ja sitten katsotaan millainen kuvasaldo saadaan! Tehdään tästäkin reissusta Tarina, minä luulen, että se syntyy kyllä aika kivuttomasti!

Blogin tarkoitus on yrittää avata tätä maailmaa, mitä kaikkea tämän tapaiseen kuvaukseen liittyy. Millaisia ennakkovalmisteluita, kuvaamista, käsittelyä, järkkäämistä ja suhaamista tähän oikeastaan uppoaakaan. Paljon on tunteja takana ennakkovalmisteluissa jo takana, paljon mukavaa edessä! Kerron pian lisää!

_Antti


  /