Mitä on luvassa Imagine Anything?

April 12, 2013    

rl-1-2

Eipä tästä ole kuin reilut parisen viikkoa kun ImagineAnything näki päivänvalon ja sivut julkaistiin. Mitäs on tapahtunut, ja minne mennään?

Tässä parin viikon aikana IA on mennyt vauhdilla eteenpäin. Tuotantoputkessa on kansainvälisen brändin rakentamista, kuvauskeikkoja, ainutlaatuista tarinankerronnallista muotokuvaa, sisältöjä ja tarinoita. Upeita uusia ihmisiä “TAPAA MAHD. PIAN” -listalla. Toivon, että pääsen mahdollisimman pian näyttämään uusia tuotoksia..

Vastaanotto on ollut hieno, mutta samalla uutta toimintamallia ihmetellään. Mikä tämä on, kuka tekee, mitä tekee, missä tekee. Täysin ymmärrettävää kun tehdään jotain täysin uutta, uudella tavalla. IAlla ei ole rajoja, haasta meidät!

Verkostoiden voima on valtava, ja taitavia ihmisiä löytyy joka puolelta. Näiden parin viikon aikana olen löytänyt verkostoon paljon lisää ihmisiä, joita takulla tulen käyttämään heidän ainutlaautista osaamista kun tarvitaan. Lisää uskomattomia lahjakkuuksia löytyy takulla .. sen uskon!

Pääsin myös vierailemaan Suuresti arvostamani Ville Tolvasen blogiin, jossa hieman yritin pohdiskella mikä on kuvien ja tarinoiden merkitys niiden takana. Oli todella upea lukea kommentteja, joista myös itse sai takaisin paljon!

Viikko sitten kävin myös Ammattivalokuvaajien kevätpäivillä haastateltavana, osittain mukaan valittiin vuoden muotokuvaaja 2013 tittelin johdosta sekä ehkä myös asioiden hämmentäjänä, uuden keksijänä, ennakkoluulottomana ideoitsijana. Uskon, että monelle yleisöstä jäi jotain tarinoistani mieleen. Ehkä kehitystä ja ennakkoluulotonta yrittämistä tapahtuu ympäri Suomea!

Päätyipä oma poika Petro ja oma kuva myös Uuden Kamera-Lehden sisäaukeamalle yhteistyökumppanini Epsonin toimesta!

Tästä on hyvä jatkaa vauhdilla eteenpäin! Pää täynnä ajatuksia ja ideoita! KEVÄT! VALO!

_Antti

Haastattelukuva: Jarkko Viljanen

kansi

 

 


  /