Building the Rome

January 29, 2013    

Fin_V01

Kun yrityksen nimi on Rome Advisors, mitä se tuo sinulle mieleen? Minä kuvasin omalaatuisen mielikuvan kuvaksi. Keskustelin Rome Advisorsin perustajan, Ville Tolvasen kanssa kuvan teemasta, taustasta pitkään ja pian päässäni syntyi tarina reissusta rähjääntyneestä yrittäjästä, joka palaa Roomaan yleisön hurratessa. Rome Advisorit seisovat vastaanottamassa sankaria kotiin ylpeänä. Kaikki ponnistelu, taistelu, epäonnistuminen ja epävarmuus on poissa. On jäljellä sankari, kasvuyrittäjä, joka ansaitsee kaiken tuon huomion.

Kuvassa aikakaudet menevät ristiin, ei ole historiaa, ei ole tulevaisuutta, on vain kuva, joka avautuu jokaiselle katsojalle omalla tavallaan. Kuva ei ole kliseinen rinnastus tulevaisuuden ja historian välillä, vaan se kertoo onnistumisesta, yhdessätekemisen riemusta, esteiden ja ongelmien voittamisesta.

Tein kuvasta Tarinan, dokumentoin tekoprosessin ja avaan sen kaikkien nähtäville. Paljon aikaa, uskomattoman lahjakkaita ihmisiä, näkemystä ja kokemusta.

Matka oli upea!

_Antti  /